deputat-nazvav-imena-ribalok-zatrimanikh-rosiyskim-fsb

Депутат назвав імена рибалок, затриманих російським ФСБ

 • 20171 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Всі рибалки, яких 15 лютого було затримано російською Федеральною службою безпеки, - жителі села Райнівка Приморського району Запорізької області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат від партії "Слуга народу" Павло Мельник, передає УНН.

"Українські рибалки, яких було затримано в Азовському морі - це імовірно: Сергій Гога, Олексій Іванов, Василь Тюркеджи та Максим Тєрєхов. За інформацією, отриманою мною від мешканців Приморського району", - написав Мельник.

Крім того він додав, що всі рибалки - жителі села Райнівка Приморського району Запорізької області.

"На фото та відео допиту, оприлюдненому у ЗМІ саме Максим Тєрєхов. Це можна стверджувати напевно. ( На фото- Максим з родиною). На чорно-білому фото - Василь Тюркеджи. Наразі інформація стосовно рибалок уточнюється", - зазначив депутат.

Нагадаємо, 15 лютого з'явилось повідомлення, що російські прикордонники затримали в західній частині Азовського моря біля берегів окупованого Кримського півострова маломірне судно, імовірно, “з українськими браконьєрами”.

Прокуратура Автономної республіки Крим повідомила, що відкрила кримінальне провадження через захоплення українського судна з моряками прикордонною службою ФСБ.

Українські Національні Новини

Політика