derzhdepartament-zaklikav-svoyikh-spivrobitnikiv-z-ponedilka-povernutisya-na-robotu

Держдепартамент закликав своїх співробітників з понеділка повернутися на роботу

 • 9108 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Керівництво Держдепартаменту закликало своїх співробітників, відправлених у відпустку через бюджетну кризу в США ("Шатдаун"), повернутися на роботу наступного тижня. Як говориться в заяві виконуючого обов'язки заступника держсекретаря Білла Тодда, відомство вжило заходів для виплати зарплат своїм співробітникам в умовах часткової припинення фінансування федерального уряду. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

"Вкрай важливо, щоб Держдепартамент виконував свою місію, будучи відомством, що відповідає за національну безпеку", - наводить заяву Тодда видання.

Як повідомляв УНН, у січні рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа, за даними соціологів, знизився до 44%. Загальний рейтинг несхвалення глави держави тим часом, за їхніми даними, досяг 56%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенатор-республіканець порадив Трампу тимчасово припинити “шатдаун”

Нагадаємо, 21 грудня конгрес США не зміг досягти згоди щодо окремих пунктів державного бюджету і запобігти так званому “шатдауну”. Тому з 22 грудня через технічний брак фінансування американських урядових установ велика кількість держустанов закрита, а їхні співробітники відправлені у відпустку за свій рахунок.

Українські Національні Новини

Політика