derzhgeokadastr-pochav-publikuvati-dani-pro-geonadra

Держгеокадастр почав публікувати дані про геонадра

 • 11484 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Держгеокадастр додав на Публічну кадастрову карту дані про геонадра. Про це УНН повідомили у пресслужбі відомства.

"Держгеокадастр продовжує виконувати доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо розробки єдиної інтегрованої системи державних кадастрів. Відсьогодні Публічна кадастрова карта поповнилася новим інформаційним шаром "Геонадра", що відображає інформацію про спеціальні дозволи, видані Державною службою геології та надр України на користування надрами", - повідомили у відомстві.

Ця інформація, як зазначається, показує наявні обмеження на використання земельних ділянок та надається Державним науково-виробничим підприємством "Державний інформаційний геологічний фонд України".

Як вказано, з 11 жовтня Держгеокадастр почав оприлюднювати на Публічній кадастровій карті інформацію про ліси, незареєстровані землі та природно-заповідний фонд.

Напередодні Держгеокадастр почав оприлюднювати висновки про розгляд проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Українські Національні Новини

Економіка