derzhprodspozhivsluzhba-perevirila-blizko-2-5-tis-obyektiv-na-dotrimannya-karantinu

Держпродспоживслужба перевірила близько 2,5 тис. об’єктів на дотримання карантину

 • 11361 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Держпродспоживслужба, станом на 21 червня, перевірила 2495 об’єктів щодо дотримання карантинних заходів. Виявили понад 500 порушень. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мінрегіону.

“За даними Держпродспоживслужби 21 червня поточного року здійснено перевірки на 2495 об’єктах щодо дотримання карантинних заходів. Із них, перевірено: закладів громадського харчування 599 (встановлено порушення в 170 закладах), об’єктів торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків) – 1034 (порушень – 223), об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 528 (порушень – 84), агропродовольчих ринків – 334 (порушень – 78)”, - йдеться у повідомленні.

За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, Держпродспоживслужбою здійснюються перевірки об’єктів з метою посилення державного нагляду та контролю за проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

"За одну добу здійснення перевірок виявлено понад 500 порушень. Не можна зараз втрачати пильності, необхідно дотримуватись основних рекомендацій з протидії епідемії. Державний нагляд триватиме", – сказав Олексій Чернишов.

Вказано, що він 20 червня наголошував на необхідності проведення Держпродспоживслужбою масових перевірок за дотриманням закладами громадського харчування санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог в частині проведення масових заходів під час карантину.

Нагадаємо, за даними Держпродспоживслужби, кожний шостий об’єкт порушує протиепідемічні норми.

Українські Національні Новини

Політика