derzhspetszvyazk-kiberataki-na-logistichniy-sektor-mozhut-prizvesti-do-problem-iz-postachannyam-ozbroyennya-ta-gumanitarnoyi-dopomogi-v-ukrayinu

Держспецзв’язок: Кібератаки на логістичний сектор можуть призвести до проблем із постачанням озброєння та гуманітарної допомоги в Україну

 • 339890 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. У другому півріччі 2022 року російські хакери активно атакували логістичні та транспортні компанії, пише УНН з посиланням на Telegram Держспецзв’язку.

Цитата

«Основними завданнями хакерів були шпигунство та збір інформації. Їх цікавить постачання західних озброєнь: потреби України, шляхи та графік постачання, місця зберігання, специфікація озброєння», - зазначає Держспецзв’язок.

Російські хакери також атакували підприємства, які співпрацюють із місцевими органами влади, Міністерством оборони України, ті що беруть участь у постачанні, та інші організації, які здійснюють забезпечення підрозділів української армії, додається в повідомленні.

Додамо

Як повідомило ДП "Національні інформаційні системи", кібератак зазнали в тому числі Державні реєстри та сайти Міністерства юстиції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф здійснює в середньому понад 10 кібератак на день проти України - Малюк

Українські Національні Новини

Війна