derzhturizm-z-veresnya-zaprovadit-znaki-covid-bezpeki-dlya-goteliv

Держтуризм з вересня запровадить знаки COVID-безпеки для готелів

 • 17747 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) збирається вже у вересні запровадити спеціальні “знаки безпеки” для готелів, які означатимуть повну вакцинацію персоналу від коронавірусу. Про це в ефірі одного з телеканалів заявила голова ДАРТ Мар'яна Олеськів, передає УНН.

Цитата:

“Ми (ДАРТ - ред.) б хотіли з вересня розпочати видачу “знаків безпеки”. Зараз ми активно збираємо ці списки, вже є багато вакцинованих. Це може статися трішки раніше, але маємо у вересні”, - заявила Олеськів.

Деталі

За словами очільниці ДАРТ, наразі працівники туристичної галузі почали більше розуміти необхідність вакцинації, тому все більше долучаються до кампанії. Станом на сьогодні близько 20 українських готелів відправили у ДАРТ списки такого персоналу.

“Зараз ми розуміємо, що є небезпека повторення нової хвилі коронавірусу, і власне через те нам важливо, щоб галузь вакцинувалася, і в нас було б більше аргументів для Міністерства охорони і здоров’я в тому, що готелі можуть працювати”, - додала Олеськів.

Доповнення

Станом на 9 серпня в Україні повний курс вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 з кінця лютого отримало вже 2,4 мільйона людей. При цьому загалом зробили вже 6,5 мільйона щеплень, за останню добу з яких - понад 51 тисяча, більшість з них - першою дозою.

Українські Національні Новини

Економіка