derzhzrada-ta-kolaboranstvo-proti-nardepa-kovalova-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

Держзрада та колаборанство: проти нардепа Ковальова відкрили кримінальне провадження

 • 200845 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Проти народного депутата від “Слуги народу” Олексія Ковальова, який ймовірно перейшов на сторону окупанта, розпочато кримінальне провадження. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі Генерального прокурора, передає УНН.

Цитата

“Діяльність народного депутата України на окупованій рф території Херсонської області наразі розслідується в рамках кримінального провадження за фактами державної зради та колабораційної діяльності”, – повідомили у відомстві.

Деталі

Там наголосили, що новий допис парламентаря в мережі Facebook та обставини, викладені в ньому, також неодмінно будуть досліджені прокурорами та слідчими в рамках досудового розслідування.

У кримінальному провадженні будуть прийняті всі процесуальні рішення відповідно до зібраних доказів.

Доповнення

На початку війни нардеп від “Слуги народу” Олексій Ковальов розповів, що повернувся на окуповану Херсонщину, де його округ.

Після цього партія і парламентська фракція “Слуга народу” призупинили членство у фракції Ковальова від Херсонщини, а також звернулися до правоохоронців щодо його дій.

3 травня “Слуги народу” у парламенті виключили з фракції Ковальова.

Як стало відомо напередодні, народний депутат на тимчасово окупованій Херсонщині нібито перейшов на бік росіян.

У Facebook він опублікував пост про те, що вчора був присутнім на “дуже важливому для нього” заході — зустрічі першого заступника адміністрації президента рф з фермерами Херсонщини.

У “Слузі народу” відреагували на зустріч нардепа Ковальова з окупантами.

Українські Національні Новини

Політика