desantniki-vidpratsyuvali-pershi-v-tsomu-rotsi-stribki-z-parashutom

Десантники відпрацювали перші в цьому році стрибки з парашутом

 • 31604 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Військові 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України відпрацювали перші у цьому році стрибки з парашутом. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

"Військовослужбовці 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України здійснили перші у цьому році стрибки з парашутом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, десантники відпрацювали особливий спосіб висадки з вертольоту Мі-8 за допомогою комплекту бортового з’ємного обладнання "Адаптер-М1".

"Використання цього обладнання під час висадки десанту найбільш ефективне на місцевості, рельєф якої не дозволяє посадку вертольота під час надзвичайних ситуацій або висадки на обмежені ділянки, такі як дах будівлі, палуба корабля, частково заміновані ділянки місцевості", - пояснили у Міноборони.

Загалом під час тренувань десантники здійснили понад 70 стрибків та 350 спусків по спеціальному канату за допомогою комплекту бортового з’ємного обладнання "Адаптер-М1".

Нагадаємо, 20 січня на Приазов’ї пройшли військові навчання десантників.

Українські Національні Новини

Політика