desna-pidsililas-futbolistom-z-chempionatu-polschi

"Десна" підсилилась футболістом з чемпіонату Польщі

 • 6996 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Першим зимовим новачком чернігівської "Десни" став півзахисник Андрій Богданов, інформує УНН з посиланням на прес-службу клубу з УПЛ.

Про деталі переходу гравця інформація не розголошується. Екс-футболіст "Динамо" та "Олімпіка" вже приєднався до команди на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.

28-річний Богданов є вихованцем футбольної школи київського "Динамо". У 2008 року уклав контракт з іншою київською командою — "Арсеналом". У складі "канонірів" в іграх чемпіонату країни дебютував 23 травня 2009 року, вийшовши на заміну у грі проти львівських "Карпат". Цей матч став єдиним для Богданова в чемпіонаті того сезону.

Першу половину сезону 2009—2010 провів в оренді у ПФК "Олександрія". На початку 2010 року новий тренер "Арсенала" В’ячеслав Грозний повернув гравця з оренди та почав залучати до основного складу команди. З того часу Богданов став основним гравцем "Арсеналу".

У червні 2012 року у гравця завершився контракт з "канонірами" і вже 18 червня він повернувся до "Динамо", підписавши 4-річний контракт. 28 лютого 2013 року спортсмен перейшов на правах оренди до кінця сезону в київський "Арсенал", а після завершення сезону "каноніри" продовжили оренду ще на рік.

У 2014 Богданов підписав контракт з харківським "Металістом" терміном на 3,5 роки, проте вже влітку 2014 року підписав орендний контракт з грецьким клубом "Ерготеліс". Після відходу з грецького клубу перейшов в молдавський "Саксан", за який провів 2 матчі в першому кваліфікаційному раунді Ліги Європи сезону 2015/16.

У жовтні 2015 року Богданов підписав розрахований до кінця сезону 2015/16 контракт з луцькою "Волинню". На початку серпня 2016 року виконавець залишив "Волинь" і невдовзі опинився у складі донецького "Олімпіка". У січні 2018 року Богданов залишив "Олімпік" і уклав піврічну угоду із польською "Аркою".

Додамо, що за "Арку" півзахисник відіграв 25 матчів і забив два голи, ставши володарем Суперкубка Польщі.

Українські Національні Новини

Спорт