desyat-tisyach-derev-odesi-naneseni-na-interaktivnu-kartu-i-otrimayut-pasporti

Десять тисяч дерев Одеси нанесені на інтерактивну карту і отримають паспорти

 • 17480 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. 10 тисяч зелених насаджень Одеси внесені на інтерактивну онлайн-карту зелених насаджень Одеси на сьогодні. Про це під час апаратної наради в мерії Одеси повідомив заступник директора департаменту міського господарства Віталій Цуркан, передає УНН.

Деталі

За його словами, кожен день на онлайн-карті з'являється півсотні різних дерев, що ростуть уздовж магістральних вулиць. Закінчити цю роботу мерія планує в наступному році.

Онлайн-платформа для розміщення інформації про зелені зони міста почала працювати в червні нинішнього року. Ресурс повинен містити дані про загальну площу, зайняту об'єктами зеленого господарства, визначати кількість дерев і чагарників за видами насаджень, породам, віком, діаметром. Кожне насадження забезпечується спеціальним паспортом.

Крім цього на карті будуть позначені квітники, паркові меблі, фонтани, альтанки та інші елементи благоустрою. Щодо кожного позначеного об'єкту на карту внесуть дані і його характеристики. Зареєструвавшись на сайті, будь-який користувач через персональний кабінет зможе завантажити фото того чи іншого дерева, куща, вказати його адресу і дані про стан.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса