detali-rozmovi-volodimira-zelenskogo-ta-emanuelya-makrona

Деталі розмови Володимира Зеленського та Еммануеля Макрона

 • 44380 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський та президент Франції Еммануель Макрон обговорили низку нових питать в телефонному режимі. Про це повідомив глава держави на своїй сторінці у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Продовжили діалог з @EmmanuelMacron щодо протидії безпековим викликам та активізації мирного процесу в межах Нормандського формату. Узгодили подальші спільні кроки для підтримки стійкості України й посилення фінансової та економічної взаємодії" - йдеться у дописі Президента України.

Раніше Еммануель Макрон заявляв, що його “пріоритетом” у цих дискусіях буде “знайти політичні умови для виходу з кризи” та “деескалація” напруженості через накопичення російських військ навколо України.

Продовжили діалог з @EmmanuelMacron щодо протидії безпековим викликам та активізації мирного процесу в межах Нормандського формату. Узгодили подальші спільні кроки для підтримки стійкості України й посилення фінансової та економічної взаємодії. pic.twitter.com/MEnvxrPIhv

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 3, 2022

Додамо

Наступного тижня глав дипломатій Франції та ФРН прибудуть до Києва. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Українські Національні Новини

Політика