diktatori-pomrut-zelenskiy-vistupiv-na-tseremoniyi-vidkrittya-75-go-kanskogo-kinofestivalyu-ta-protsituvav-chaplina

Диктатори помруть: Зеленський виступив на церемонії відкриття 75-го Канського кінофестивалю та процитував Чапліна

 • 226672 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський виступив онлайн на церемонії відкриття 75-го Каннського кінофестивалю, яка відбулася у вівторок, пише УНН з посиланням на The New York Times.

Цитата

"Ненависть людей мине, і диктатори помруть, і влада, яку вони відібрали у народу, повернеться до народу", - сказав він, цитуючи промову Чарлі Чапліна у фільмі "Диктатор".

"І поки люди вмирають, свобода ніколи не загине".

Додамо

Минулого місяця Зеленський виступив на Венеціанській бієнале. Виступаючи на відкритті виставки "Це Україна", Зеленський яскраво описав жахіття, яке переживає його народ.

"Немає таких тираній, які б не намагалися обмежити мистецтво. Тому що вони бачать силу мистецтва. Мистецтво може розповісти світові про те, про що не можна розповісти інакше", - заявив тоді глава української держави.

Раніше

Як писав УНН, на початку квітня Президент Володимир Зеленський виступив з відеозверненням до учасників церемонії вручення музичної нагороди Grammy, закликавши їх і глядачів говорити правду про війну, яку розпочала росія, та підтримати Україну "у будь-який спосіб".

Українські Національні Новини

Політика