dinamo-ne-bachit-futbolistiv-eksdinamivets-rozkritikuvav-kadrovu-politiku-fk

"Динамо" не бачить футболістів: ексдинамівець розкритикував кадрову політику ФК

 • 8590 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Колишній нападник київського "Динамо" Віктор Леоненко вкотре критично висловився щодо кадрових рішень у київському "Динамо". Про це він сказав в ефірі програми "Великий футбол", передає УНН.

"Треба говорити, чому Супряга поїхав, а Суркіс і Хацкевич не помітили. Ігорю Михайловичу потрібно слухати Бібу, Бессонова і Заварова.

Супрязі дали дві гри - з "Шахтарем" і в єврокубках, і Хацкевич відразу сказав йому до побачення. Залишимо класного Бесєдіна. Так само було і з Громовим, який не завадив би. Але взяли де Пену і Родрігеса.

Я дивуюся, чому віддали Ледньова. У "Динамо" не бачать футболістів. Кияни відпускають гравців, вони десь грають, а в "Динамо" - ні. Як тільки вони йдуть, починають забивати. А потім кажуть, що немає футболістів", - сказав Леоненко.

Нагадаємо, Владислав Супряга, який у 20-му турі УПЛ відзначився хет-триком у ворота "Динамо", належить "біло-синім", проте перебуває в оренді у "Дніпра-1". Зараз в активі 20-річного форварда 7 голів у поточному розіграші УПЛ.

Також нагадаємо, після розгромної поразки "Динамо" соцмережі висміяли "бізнес-талант" президента київського клубу Ігоря Суркіса.

Українські Національні Новини

Спорт