dinamo-ne-zmoglo-peremogti-bate-u-sparingu-v-turechchini

"Динамо" не змогло перемогти "БАТЕ" у спарингу в Туреччині

 • 12732 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У контрольному матчі на зборі в Туреччині київського "Динамо" і "БАТЕ" була зафіксована нічия, повідомляє УНН з посиланням на сайт київської команди.

Суперники досить активно почали гру, і перший небезпечний момент створили білоруси. Розібравшись із двома захисниками, форвард "БАТЕ" пробив із правого кута штрафного, але Бущан відбив.

Кияни відповіли небезпечним прострілом справа від Караваєва на Русина, але воротар суперника також був на висоті і вчасно ліквідував небезпеку.

Удача ж посміхнулася саме киянам. Після позиційної атаки Шапаренко передачею відправив у забіг правим краєм штрафного Кендзьору. Поляк, наздогнавши м'яч, прострілив у район 11-метрової позначки, звідки Вербич у падінні завдав сильного удару в противохід голкіперу.

Натомість "БАТЕ" свій шанс використав у другій частині. Драгун увірвався до штрафного, але в боротьбі із Шепелєвим опинився на газоні. Сам постраждалий чітко виконав вирок – 1:1.

"Динамо": 1. Бущан, 94. Кендзьора, 30. Шабанов, 4. Попов, 16. Миколенко, 5. Сидорчук (18. Андрієвський, 71), 8. Шепелєв, 10. Шапаренко (99. Дуелунд, 46), 7. Вербич, 20. Караваєв, 43. Русин.

Додамо, що 12 лютого "біло-сині" змагатимуться із "Тоболом".

Українські Національні Новини

Спорт