dinamo-obigralo-gretskiy-aris-u-seriyi-penalti-ta-viyshlo-u-pley-of-raund-kvalifikatsiyi-ligi-konferentsiy

"Динамо" обіграло грецький "Аріс" у серії пенальті

 • 1132242 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Київський клуб "Динамо" переміг грецький "Аріс" (2:1) у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій сезону-2023/24 та за підсумками серії пенальті вийшов до наступної стадії. Про це пише УНН з посиланням на Суспільне.Спорт.

Деталі

У матчі-відповіді третього раунду кияни обіграли грецький "Аріс" у серії післяматчевих пенальті – 6:5.

Перший матч команди провели у Греції, де перемогу з рахунком 1:0 здобули футболісти "Аріса". Результат першого матчу визначив суперечливий пенальті у другому таймі.

Номінально домашній матч проти "Аріса" "Динамо" проводило у Бухаресті. Для шансів на продовження єврокубкового сезону киянам в основний час потрібно було перемагати щонайменше в один гол.

Доповнення

Попри те, що "Динамо" потрібно було перемагати, перший тайм активніше провели грецькі гравці: вони здійснили шість ударів проти двох у киян.

На 39-й хвилині саме "Аріс" вийшов вперед: результативним ударом відзначився Лорен Морон. На перерву команди пішли за нічийного рахунку після того, як на 45-й хвилині гол забив Назарій Волошин.

Після перерви активнішими в атаці були гравці "Динамо": у другій половині зустрічі кияни здійснили по воротам суперника шість ударів, чотири – точні.

Вийти вперед "Динамо" змогло на 85-й хвилині, завдяки голу Олександра Караваєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїна просить УЄФА покарати грецьких ультрас за заклики вбивати захисників Азовсталі

До другого тайму рефері зустрічі Себастьян Гісхамер компенсував чотири хвилини, однак забити ще один гол кияни не змогли, відтак, переможець протистояння визначився у овертаймі.

На початку другого екстратайму "Аріс" залишився у меншості після того, як Домагой Павічич отримав другу жовту картку.

До завершення овертайму жодна з команд не змогла забити бодай гол, відтак, переможець протистояння визначився у серії післяматчевих пенальті, у якій з рахунком 6:5 перемогло "Динамо".

Ліга конференцій. Кваліфікація. Третій раунд

  • "Динамо" (Україна) – "Аріс" (Греція) - 2:1 (пенальті - 6:5)
  • Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 – Морон, 39
  • "Динамо" у плей-оф раунді кваліфікації зіграє проти сильнішої команди в парі турецького "Бешикташа" та азербайджанського "Нефтчі" (перший матч — 3:1)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВідбулося жеребкування 1/16 розіграшу Кубка України з футболу

Українські Національні Новини

Спорт