dinamo-ta-shakhtar-diznalisya-arbitriv-na-poyedinki-pley-off-ligi-yevropi

"Динамо" та "Шахтар" дізналися арбітрів на поєдинки плей-офф Ліги Європи

 • 13897 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. УЄФА оголосила про призначення офіційних осіб на поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи, повідомляє УНН з посиланням на сайт Асоціації.

Деталі

На баталії між київським "Динамо" та бельгійським "Брюгге" працюватиме бригада арбітрів із Фінляндії на чолі з 42-річним Маттіасом Гестраніусом.

Фіни Ян-Петер Аравірта і Мікко Алакаре стануть асистентами арбітра, а Даніеле Довері (Італія) – четвертий арбітр.
Маттіас Гестраніус за професією - лаборант, працює рефері ФІФА з 2009 року. Із київським "Динамо" фінський арбітр в єврокубках перетинався одного разу, коли в 2017 році обслуговував домашню зустріч "біло-синіх" із швейцарським "Янг Бойз" на груповому етапі Ліги Європи. Той матч завершився з рахунком 2:2, наприкінці гри Гестраніус вилучив із поля гравця наших суперників Секу Саного (друге попередження).

У свою чергу, матч "Шахтаря" з "Маккабі" Тель-Авів, який відбудеться в Ізраїлі, розсудить 31-річний француз Франсуа Летекс’є. Помічниками його будуть Сіріль Муньє та Мехді Рамуні.

Примітно, що Летекс’є обслуговував в єврокубках лише 13 матчів, з українськими командами не перетинався.

Доповнення

"Динамо" та "Шахтар" зіграють свої поєдинки 18 лютого. Кияни прийматимуть "Брюгге" о 19:55, а "гірники" гостюватимуть у "Маккабі" - о 22:00.

Українські Національні Новини

Спорт