dinamo-zdobulo-pershu-peremogu-na-zborakh-v-marbelyi

"Динамо" здобуло першу перемогу на зборах в Марбельї

 • 13908 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Чинний чемпіон України київське "Динамо" зіграв четвертий матч на тренувальному зборі в іспанській Марбельї, передає кореспондент УНН.

Поєдинок із хорватським клубом "Осієк" з однойменного міста виявився багатим на голи. На старті зустрічі відбулася "злива" забитих м'ячів. На 2-й хвилині подача з кутового хорватів призвела до зрізки у власні ворота ударом головою новачка киян Вербіча – 0:1.

"Біло-сині" не розгубилися і на 13 хвилині передували в рахунку 2:1. Спочатку Дмитро Хльобас зіграв на випередженні та замкнув простріл, а далі навіс Віталія Миоленка з лівого флангу закінчився результативним ударом головою Владислава Алексєєва. Далі небезпечний штрафний виконав Вербіч – кіпер відбив м'яч перед собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зазнало другої поразки на зборах в Іспанії

На початку наступної половини Хльобас оформив дубль, забивши з гострого кута. Також розгромним результат міг зробити Алексєєв, але на заваді стала стійка воріт. Натомість хорвати зуміли скоротити відставання – Габріель Бобан ударом від штанги направив м'яч у сітку воріт – 3:2.

Варто відзначити, що до цього моменту кияни двічі програвали та одного разу грали внічию на зборі в Марбельї.

Додамо також, заключний контрольний матч на першому тренувальному зборі в Іспанії кияни проведуть вже завтра проти "ЦСКА" (Софія, Болгарія).

Українські Національні Новини

Спорт