direktor-dbr-rozpoviv-pro-rozsliduvannya-schodo-proslushki-u-vlasnomu-kabineti

Директор ДБР розповів про розслідування щодо "прослушки" у власному кабінеті

 • 10561 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба сподівається найближчим часом оприлюднити результати розслідування щодо виявивлення у своєму кабінеті апаратури для прослуховування. Про це він заявив на пресконференції у Києві в середу, передає кореспондент УНН.

"Кримінальне провадження було розпочате 21 вересня цього року, яке було розпочато у зв’язку з виявленням у керівника правоохоронного органа… У цьому кримінальному провадженні робота проводиться спільно з процесуальними керівниками і є прогрес. Ми знаємо багато відповідей на ті питання, які цікавлять не лише мене, оскільки прослушка була поставлена у моєму кабінеті, а які цікавлять і суспільство. Я сподіваюсь, що найближчим часом ви почуєте про результати цього розслідування, а вони будуть", - сказав Труба.

Нагадаємо, 21 вересня глава Державного бюро розслідувань повідомив у своєму Telegram-каналі, що виявив у своєму кабінеті апаратуру для прослуховування, яка була професійно вмонтована у вентиляційну систему.

Українські Національні Новини

Політика