direktor-dbr-truba-proyshov-poligraf

Директор ДБР Труба пройшов поліграф

 • 8296 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба пройшов психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфу, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби ДБР.

"Першим психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфу пройшов Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба. За результатами аналізу проведеного дослідження у Директора Бюро психофізіологічних змін, що вказували на наявність прихованої інформації, встановлено не було", - розповіли у відомстві.

У ДБР уточнили, що Роману Трубі поставили більше 100 запитань, у тому числі, щодо причетності до вчинення правопорушень, перебування на агентурному зв’язку в спецслужбах іншої держави, розголошення відомостей, які є конфіденційними.

У Бюро також проходитимуть поліграф перший заступник директора Ольга Варченко, заступник директора Олександр Буряк, а також перший виконувач обов’язків керівника Управління планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку, звітності – головного бухгалтера центрального апарату Ірина Новак.

За даними ДБР, матеріали дослідження є конфіденційними та зберігатимуться в Управлінні внутрішнього контролю центрального апарату установи.

Нагадаємо, 12 грудня слідчі ДБР здійснили перше затримання – викрито на хабарі директора одного з державних підприємств Міноборони. 

27 листопада 300 слідчих ДБР склали присягу і розпочали роботу одночасно по всій Україні.

Українські Національні Новини

Політика