direktor-firmi-opinivsya-u-rozshuku-cherez-nevdaliy-blagoustriy-parku

Директор фірми опинився у розшуку через "невдалий" благоустрій парку

 • 8044 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У Києві судитимуть чиновника комунального підприємства, з вини якого на благоустрої парку розікрали 200 тис. гривень. Через заволодіння цими грошима та підроблення актів прийому-передачі виконаних робіт щодо директора підприємства-підрядника складено повідомлення про підозру, його оголошено у розшук. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

"Направлено до суду обвинувальний акт відносно головного спеціаліста відділу технічного нагляду КП "Інженерний центр", діями якого державним інтересам в особі КМДА заподіяно збитків на суму понад 200 тис. грн", - вказали у прокуратурі.

Як зазначається, вказаний посадовець здійснював технічний нагляд за ходом виконання робіт з капітального ремонту паркової зони по проспекту Маяковського та площі Анкари в Деснянському районі столиці.

"Як установлено слідством, обсяги та якість виконаних будівельно-монтажних робіт не в повному обсязі відповідали проектно-кошторисній, первинно-звітній документації з будівництва на вказаному об’єкті, однак, не зважаючи на це, роботи були прийняті посадовцем", - зазначили у прокуратурі.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт відносно зазначеного посадовця направлено до суду за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки).

"Крім того, за фактом заволодіння бюджетними коштами на суму понад 200 тис. грн та підроблення актів прийому-передачі виконаних робіт відносно директора підприємства-підрядника складено повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України. У зв’язку з тим, що місцезнаходження підозрюваного невідоме, останнього оголошено у розшук", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, на Київщині місцеві чиновники привласнили понад 700 тис. гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП