direktor-parler-perekhovuyetsya-pislya-pogroz-vbivstvom

Директор Parler переховується після погроз вбивством

 • 17213 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Генеральний директор Parler Джон Матце-молодший втік з дому, після того, як отримав погрози вбивством. Про це УНН повідомляє з посиланням на Business Insider.

Адвокат Девід Грозбек повідомив, що Матце змушений був "сховатися зі своєю сім'єю після отримання погроз вбивством та загрози особистій безпеці".

Адвокатське подання з цією інформацією стало частиною позову мережі Parler проти компанії Amazon Web Services щодо повернення соцмережі простору в інтернеті.

Нагадаємо, Amazon припинили надавати доступ Parler після оприлюднення заяви про те, що платформа є носієм інформації, яка має заклики до насилля та пов’язану зі штурмом Капітолію 6 січня. Parle нібито відмовився видаляти цю інформацію.

Після заворушень у Вашингтоні 6 січня компанія Google також видалила Parler зі свого онлайн-магазину.

Нагадаємо, група прихильників американського лідера-республіканця Дональда Трампа 6 січня після мітингу в Вашингтоні увірвалася в будівлю Капітолію, де в цей час проходила спільна сесія палат Конгресу США. Вони повинні були затвердити перемогу демократа Джо Байдена на виборах президента. У засіданні було оголошено перерву, поліція Капітолію евакуювала членів Конгресу з будівлі. В результаті заворушень п'ятеро людей загинули, 52 людини були заарештовані.

Заяви Дональда Трампа до і під час заворушень стали підставою його звинувачень в підбурюванні до них і основою для оголошення йому імпічменту.

Українські Національні Новини

Новини Світу