direktor-tsru-tayemno-buv-u-kiyevi-minulogo-tizhnya-ta-govoriv-iz-zelenskim

Директор ЦРУ таємно був у Києві минулого тижня та говорив із Зеленським

 • 2079449 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Директор ЦРУ США Уільям Бернс провів наприкінці минулого тижня зустріч із президентом України Володимиром Зеленським у Києві, на якій розповів про свої припущення щодо військових планів росії на найближчі тижні та місяці. Про це пише видання The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Зеленський та його високопоставлені співробітники розвідки обговорювали, як довго Україна може розраховувати на допомогу США та Заходу після того, як республіканці отримали більшість у Палаті представників американського Конгресу.

Джерела видання також розповіли, що Зеленський та його помічники пішли із зустрічі з головою ЦРУ із враженням, що підтримка Києва з боку Сполучених Штатів залишається потужною, а її надзвичайне фінансування триватиме як мінімум до липня чи серпня.

Водночас, за їхніми словами, Київ менш впевнений у перспективах ухвалення Конгресом ще одного багатомільярдного пакету додаткової допомоги.

Додамо

Пентагон оголосив про виділення чергового пакету військової допомоги Україні на 2,5 млрд доларів. Остання допомога включає 59 бойових машин Bradley і 90 бронетранспортерів Stryker, йдеться в заяві Міністерства оборони США

Українські Національні Новини

Війна