diyalnist-medvedchuka-v-bilo-blakitnomu-segmenti-rezultatu-ne-dala-ekspert-pro-rozshirennya-sanktsiy-rf

Діяльність Медведчука в біло-блакитному сегменті результату не дала - експерт про розширення санкцій РФ

 • 3928 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Той факт, що в списку санкцій Росії не потрапили представники "Опозиційного блоку" Сергій Ківалов і Юхим Звягільський, вказує, що перелік не готувався в Москві, а тільки був підписаний, вважає політичний експерт Андрій Золотарьов, передає УНН.

Розширення російських санкцій проти українських фізичних і юридичних осіб чітко вказало на протеже Кремля. Таку думку в Facebook висловив політичний експерт Андрій Золотарьов.

"Уже зараз очевидно, що об'єднавча діяльність Медведчука в біло-блакитному сегменті електорального поля результату не дала. Кількість претендентів на цю нішу (за останніми соцопитуваннями, її ємність становить близько 25%) не знизилася до одного, а виросло як мінімум до трьох. У представників концесії почали здавати нерви. Пішли звернення в правоохоронні органи, дешеві інформаційні провокації.

Тепер покликали на допомогу "дядю Вову". Коли з'явилася перша редакція санкційних списків, я припустив, що Москва буде посилювати тиск, ділячи опозиціонерів на "правильних" і "неправильних",
- написав він.

Золотарьов зазначив, що "під роздачу потрапила" промислова "частина Оппоблока, ну і зрозуміло, про [Євгенія] Мураєва, переполовинити рейтинг Вадима Рабиновича, не забули".

"При цьому дивним чином до списку санкцій списку не потрапили два залишилися в Опозиційному блоці персонажа: Сергій Ківалов і Юхим Звягільський. І той, і інший не голосували за виключення Юрія Бойка. Зразкове політичну поведінку винагороджено невключенням до списку санкцій. Ця обставина - чіткий знак того , що список готувався не в Москві, він у Москві було підписано. з точки зору політтехнологій треба було хоча б пару персонажів з "Опозиційною платформи - За життя" включити. Без цього повний провал і здача активу з потрохами. П росто якесь "бюро ведмежих послуг" Діми Медведєва ", - додав політексперт.

На його думку, тепер "Опозиційна платформа - За життя" виглядає "занадто маріонеткового". "Компрадорський і залежний від" вашингтонського обкому "характер нинішньої української влади сьогодні є очевидним. Тепер чітко видно і протеже Кремля", - уклав він.

1 листопада уряд РФ ввело обмеження для 68 юридичних осіб з України. З їх списком можна ознайомитися тут.

25 грудня прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв повідомив про розширення списку громадян і організацій України, які потрапляють під санкції. У нього, серед інших, потрапили мер Одеси Геннадій Труханов, народні депутати Вадим Новинський, Михайло і Дмитро Добкіни.

Санкції передбачають "блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії". Також наголошується, що уряд РФ залишає за собою право відміни введених спеціальних економічних заходів в разі зняття Україною санкцій, введених відносно російських громадян і юридичних осіб.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Патріарх Кирило передрікає "криваві конфлікти" в Україні

     • 12188 переглядiв

    Порошенко анонсував нові санкції проти РФ

     • 32938 переглядiв

    У Держстаті перерахували безробітних

     • 7020 переглядiв

    ФГВФО достроково погасив кредит НБУ ще на 140 млн грн

     • 6356 переглядiв