dlia-viiskovykh-u-feofanii-uriad-vydiliaie-200-mln-hrn-na-zakupivliu-medykamentiv

Для військових у "Феофанії": уряд виділяє 200 млн грн на закупівлю медикаментів

 • 25761 переглядiв

Уряд виділяє 200 мільйонів гривень на закупівлю медикаментів та виробів медичного призначення для надання якісної медичної допомоги та реабілітації військовослужбовців у госпіталі "Феофанія".

Кабінет міністрів України виділяє 200 млн грн на закупівлю лікарських засобів та медикаментів, аби українські воїни у "Феофанії" могли отримати якісну допомогу. Про це УНН повідомляє з посиланням на прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Деталі

Прем'єр Денис Шмигаль перед початком засідання повідомив, що уряд затвердить порядок використання коштів для медичної допомоги та соціальної реабілітації військовослужбовців у лікарні "Феофанія".

Уряд виділяє 200 млн грн на закупівлю лікарських засобів та медикаментів, аби наші воїни у "Феофанії" могли отримати якісну допомогу

- сказав Шмигаль.

Постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук уточнив, що за результатами засідання, порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для медичної допомоги та соціальної реабілітації військовослужбовців у клінічній лікарні "Феофанія", затверджено. За його словами, порядок визначає механізм використання коштів. Мельничук зазначив, що передбачено спрямувати бюджетні кошти на закупівлю лікарських засобів та медичних виробів для забезпечення надання військовослужбовцям медичної допомоги та соціальної реабілітації у лікарні "Феофанія".

Доповнення

В лютому 2024 року уряд обмежив термін лікування військовослужбовців за кордоном до 12 місяців поспіль. 

Іспанія продовжить програми лікування та реабілітації українських військових - Олена Кондратюк06.03.24, 23:21 • [views_0]