dlya-malenkikh-kharkivyan-pobuduvali-nove-futbolne-mini-pole

Для маленьких харків'ян побудували нове футбольне міні-поле

 • 9646 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Днями у Харкові відкрили нове футбольне міні-поле зі штучним покриттям. Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА, передає УНН.

Новий спортивний майданчик звели на території обласного вищого училища фізкультури та спорту. Його офіційне відкриття відбулося 22 грудня.

"У Харківській області ми багато уваги приділяємо розвитку спорту. Як масового, так і спорту високих досягнень. Тому що саме спортсмени зміцнюють імідж нашої країни", - заявила голова ОДА Юлія Світлична.

У свою чергу міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який взяв участь у заході, назвав Харківщину лідером в напрямку оновлення спортивної інфраструктури.

Крім того на відкритті нового поля був присутній віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко. Він передав харків'янам вітання від голови ФФУ Андрія Павелка та головного тренера національної збірної України з футболу Андрія Шевченка. Також учні закладу отримали від Костюченка сертифікати на безкоштовне відвідування всіх матчів національної збірної України з футболу, а також м'яч з автографами гравців збірної для музею училища.

Нагадаємо, український завод "ФФУ Продакшн" виготовив уже понад 300 000 кв. м покриття для футбольних полів.

Раніше в Федерації футболу України повідомили, що ставлять собі за мету "реалізувати дуже амбітний "план Маршалла", який передбачає появу в Україні до 2020 року близько 2500 нових футбольних майданчиків, а також ще 50 стадіонів.

Українські Національні Новини

Спорт