dlya-mene-vazhlivo-mati-krayinu-z-yevropeyskimi-standartami-bez-koruptsiyi-ta-radyanskoyi-spadschini-ministr-oboroni

Для мене важливо мати країну з європейськими стандартами, без корупції та радянської спадщини - міністр оборони

 • 1336236 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Міністр оборони в інтерв'ю Rosemary Barton Live зазначив, що працює над тим, що після війни має бути побудована нова Україна з європейським стандартом, без корупції та радянської спадщини, передає УНН.

Цитата

"Ви знаєте, що я став міністром оборони лише два місяці до повномасштабного вторгнення. Я почав, пообіцяв реформи та почав робити. Я повинен проводити багато часу в переговорах про озброєння, але я повинен продовжувати реформи. Мій принцип - нуль терпимості щодо корупції. Для мене дуже важливо мати країну після цієї війни, без радянських систем. Це має бути нова Україна з європейським стандартом, без корупції, без радянської спадщини.

Нам необхідно продовжувати цю реформу. Ми повинні продовжувати писати нове законодавство, і ми маємо новий орган, такий як антикорупційний суд, антикорупційна прокуратура тощо. Ми матимемо 2 лютого велику широку комунікаційну платформу з комісарами ЄС, і ми обговоримо всі потреби, які нам потрібно зробити. Знову ж таки в антикорупційній діяльності", - повідомив Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна модернізує стару радянську систему закупівель озброєнь - міністр оборони

Українські Національні Новини

Політика