dlya-obgovorennya-finansovoyi-pidtrimki-do-ukrayini-pribuv-vitseprezident-yevrokomisiyi

Для обговорення фінансової підтримки: до України прибув віцепрезидент Єврокомісії

 • 331277 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Виконавчий віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс прибув до Києва, щоб обговорити підтримку України з боку ЄС, зосередитися на надзвичайній фінансовій підтримці та планах на 2023 рік, передає УНН.

Цитата

«Прибув до Києва, щоб обговорити підтримку України з боку ЄС, зосередитися на надзвичайній фінансовій підтримці та наших планах на 2023 рік. Я також обговорю з Зеленським та Шмигалем і конкретні кроки для тіснішої економічної інтеграції між ЄС та Україною», - повідомив Домбровскіс у Twitter.

Деталі

Також заступник гендиректора Генерального директорату з сусідства та переговорів про розширення ЄК Катаріна Матернова написала у Twitter, що супроводжує у Києві Домбровскіса.

«Чудово повернутися в Київ, супроводжую Домбровскіса. Чекаю на обговорення з Кубраковим і Найємом нашої підтримки у відновленні критичної інфраструктури, зруйнованої російськими обстрілами», - написала вона у Twitter.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив у Twitter, що зустрівся з Домбровскісом і Матерновою.

«Важлива зустріч з Домбровскісом і Матерновою. Оглянули відреставрований міст у селі Стоянка. Він був відремонтований при допомозі ЄС. Дякуємо за підтримку України у такий важкий час та за допомогу у ремонті транспортної інфраструктури», - написав Кубраков.

Important meeting w/ @VDombrovskis and @kmathernova. Have inspected the restored bridge in Stoianka village. It was renovated w/ help from. Grateful for the support of in such a difficult time & for help in repairing the transport infrastructure. pic.twitter.com/gekUq5XN6r

— Oleksandr Kubrakov (@OlKubrakov) November 18, 2022

Доповнення

Єврокомісія запропонувала надати Україні 18 млрд євро макрофіну.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Словаччина передала Україні сьому гаубицю Zuzana 2

     • 306036 переглядiв

    Понад 20 колишніх "беркутівців" воюють на боці росії – ДБР

     • 368844 переглядiв

    Сьогодні в Україні ввели погодинні відключення світла

     • 807739 переглядiв