dlya-okhoroni-kharkivpride-priyidut-pravookhorontsi-z-inshikh-oblastey

Для охорони KharkivPride приїдуть правоохоронці з інших областей

 • 12489 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Охорону громадського порядку під час “Маршу рівності”, який пройде у Харкові 15 вересня, забезпечуватимуть майже 2,5 тисячі правоохоронців. Про це заявив начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко, передає УНН з посиланням на пресслужбу поліції області.

"За словами начальника главку, до охорони публічного порядку планується залучити майже 2500 працівників поліції, у тому числі особовий склад з інших регіонів України – спецпризначенців, підрозділи ТОР – з досвідом охорони громадського порядку в умовах великого міста, а також військовослужбовців НГУ та курсантів ХНУВС. Крім того, під час Маршу працюватимуть групи комунікації та поліція діалогу – понад 50 осіб", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох людей облили зеленкою на обговоренні маршу KharkivPride

Також Сокуренко зазначив, що поліція діятиме рішуче, зупинятиме будь-які хуліганські дії. Він підкреслив, що усі порушники громадського порядку будуть притягнуті до відповідальності.

"На акції працюватимуть групи документування, протягом усього часу здійснюватимуться фото- і відеофіксація подій, для контролю за порядком поліція задіє квадрокоптери", - розповів Сокуренко.

Окрім того, очікується, що у Марші візьмуть участь близько 1500 осіб.

Нагадаємо, раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявляв, що звернувся до суду з проханням обмежити проведення Харків Прайд.

Українські Національні Новини

Суспільство