dlya-payovikiv-mkhp-agrokryazh-startuvav-proyekt-sotsialniy-magazin

Для пайовиків “МХП-Агрокряж” стартував проєкт “Соціальний магазин”

 • 1401336 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Стартував проєкт “Соціальний магазин” для пайовиків підприємства “МХП-Агрокряж”. У цьому магазині жителі сіл матимуть можливість придбати продукцію МХП за цінами виробника. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Деталі

“МХП-Агрокряж” налічує близько 6,5 тис. пайовиків. У “Соціальному магазині” орендодавці земель можуть придбати м’ясо птиці та соняшникову олію, яка виготовляється на наших потужностях.

Програму “Соціальний магазин” було започатковано ще у 2016 році. Вона реалізується у громадах, де присутні підприємства МХП.

Цитата

“Це дуже важлива ініціатива, адже для мешканців великих міст є безліч можливостей придбати якісні та свіжі продукти ледь не у форматі 24/7: супермаркети та невеличкі локальні крамнички задовільнять вибір кожного. У селах з цим набагато складніше. Особливо – для літніх людей, яким важко періодично вибиратися за покупками до районного чи обласного центру. Саме тому наша крамниця на колесах буде їздити селами присутності МХП і привозити нашим пайовикам продукцію раз на місяць”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У межах ініціативи “Лікар для села”, яка реалізується за підтримки благодійного фонду “МХП-Громаді” медики оглянули понад 1 тис. пацієнтів з Хмельниччини. 

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу