dlya-prodovzhennya-viyni-rf-stvoryuye-velike-formuvannya-sukhoputnikh-viysk-britanska-rozvidka

Для продовження війни: рф створює новий армійський корпус – британська розвідка

 • 85167 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. росія створює нове велике формування сухопутних військ, щоб продовжити війну в Україні. Про це повідомила розвідка Міноборони Великої Британії, інформує УНН.

Цитата

"росія майже напевно створила нове велике формування сухопутних сил, третій армійський корпус (3-й АК), який базується у муліно, у нижньогородській області на схід від москви", – ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними розвідників, росія, ймовірно, планує створити значну частину 3-го АК з нещодавно сформованих "добровольчих" батальйонів, в які об'єднують новобранців з одних і тих самих районів країни. Російські політики підтвердили, що потенційним новобранцям 3-го АК пропонують гроші, якщо вони вирушать на війну в Україну.

Набір відкрито для чоловіків віком до 50 років. Достатньо лише середньої освіти.

Армійський корпус зазвичай складається з 15-20 тисяч військових, але росії, ймовірно, буде важко довести 3-й АК до цієї чисельності, враховуючи дуже обмежений рівень народного ентузіазму щодо добровільного бажання воювати в Україні, зазначила британська розвідка.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 10 August 2022

Find out more about the UK government's response: https://t.co/TqPn637p4f

#StandWithUkraine  pic.twitter.com/H2XRqv7ysj

— Ministry of Defence  (@DefenceHQ) August 10, 2022

Нагадаємо

1 серпня розвідка Міноборони Великої Британії повідомляла, що російські окупанти коригують оперативний план наступу на Донбасі, а Запорізький напрямок визначили вразливим.

Українські Національні Новини

Війна