dlya-zabezpechennya-proyizdu-v-ukrayini-na-cherguvanni-znakhoditsya-700-odinits-tekhniki-ukravtodor

Для забезпечення проїзду в Україні на чергуванні знаходиться 700 одиниць техніки - "Укравтодор"

 • 6668 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Для оперативного забезпечення проїзду в Україні, на випадок погіршення погодних умов, на чергуванні знаходиться понад 700 одиниць техніки та понад 1000 співробітників. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба підприємства "Укравтодор", передає УНН.

"Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно на чергуванні понад 700 одиниць техніки та понад 1000 співробітників. Обмежень в русі на дорогах державного значення немає. Стан покриття на автодорогах державного значення на більшості територій сухе", - йдеться в повідомлені.

Температура повітря на ранок понизилась на всій території країни та коливається від -7 до –1°С, лише на Прикарпаття та крайньому півдні температура в межах 0°С. На Закарпатті +4°С. На перевальних ділянках доріг без опадів, температура повітря коливається в межах 0 -5°С; стан покриття – мокре.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Мінінфраструктурі та "Укравтодору" з березня розпочати будівництво та ремонт доріг.

 

Українські Національні Новини

Суспільство