dmitro-spivak-pro-skandali-v-kmda-podobayetsya-reaktsiya-klichko-zhorstko-shvidko-po-sportivnomu

Дмитро Співак про скандали в КМДА: подобається реакція Кличко - жорстко, швидко, по-спортивному

 • 29730 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко один з небагатьох топ-керівників в Україні, здатних на оперативні і жорсткі управлінські рішення. Про це в ефірі NewsOne заявив телеведучий, політик Дмитро Співак, передає УНН.

Коментуючи інциденти за участю заступників голови КМДА Миколи Поворозника і Володимира Слончака, Співак заявив: 9 з 10 керівників в Україні постаралися б замовчати скандали.

"Кличко миттєво відреагував, мені сподобалося: жорстко, швидко, по-спортивному. Відсторонив негайно від займаної посади на час розгляду справи ... Зашквар - звільнений, зашквар - відсторонений", - сказав Співак.

Він зазначив, що Кличко не намагається "відмазати" своїх заступників, що вказує на те, що київському меру не носять хабарі: "Перше: значить, напевно, не носять йому, і це теж позитивно. Друге: не захищає своїх, не вигороджує".

Співак порадив президенту Володимиру Зеленському брати з Кличка приклад: "Може бути і вам пора: зашквар - усунули, зашквар - усунули. І в адміністрації Президента, і в парламенті, і в уряді. Або ви не знаєте про зашквар? Беріть приклад, Володимир Олександрович, з київського міського голови".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В центрі Києва прорвало трубопровод

     • 11847 переглядiв

    Українців попередили про грози

     • 17833 переглядiв