dmz-yaroslavskogo-dav-simvolichniy-gudok-do-vidnovlennya-roboti-pislya-modernizatsiyi-tsekhiv

ДМЗ Ярославського дав символічний гудок до відновлення роботи після модернізації цехів

 • 10762 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Дніпровський металургійний завод, що входить до групи DCH Олександра Ярославського, дав перший гудок після завершення ремонтних робіт в основних цехах підприємства. Про це повідомила пресслужба DCH Steel, гірничо-металургійного дивізіону групи, інформує УНН.

Ремонтні роботи на підприємстві проводились в рамках підготовки до старту реалізації запланованих інвестиційних проектів, а перший символічний гудок пролунав відразу, як тільки заробила заводська ТЕЦ. Зараз на заводі поетапно запускають основні виробничі переділи - доменний, киснево-конвертерний, прокатні цехи.

"Не дивлячись на складну економічну ситуацію в ГМК і в країні в цілому, Дніпровський металургійний завод приступив до запуску виробництва. У нас попереду багато роботи і масштабні плани. На ДМЗ працюють справжні професіонали, тому я впевнений, нам усе під силу", - підкреслив Віталій Баш, генеральний директор DCH Steel і ДМЗ.

Група DCH придбала ДМЗ в березні 2018 року. Це одне з найбільших металургійних підприємств в Україні. Завод спеціалізується на випуску сталі, чавуну, прокату і виробів з них.

Як повідомлялося раніше, інвестиційна програма групи DCH Олександра Ярославського з розвитку ГМК-дивізіону DCH Steel, що включає ДМЗ і рудник "Суха Балка" у Кривому Розі, передбачає капіталовкладення у модернізацію підприємств в розмірі 300 млн доларів впродовж найближчих 5 років. Підприємство має найнижчий показник викидів на тонну сталі серед усіх металургійних підприємств України.

Українські Національні Новини

Економіка