dnipro-misto-peremozhtsiv-i-patriotiv-pavelko-privitav-zemlyakiv-iz-dnem-mista

"Дніпро - місто переможців і патріотів", - Павелко привітав земляків із Днем міста

 • 50090 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Сьогодні День міста зазначив Дніпро. На честь свята вулицями міста пройшла святкова карнавальна хода I love Dnipro, відбувся ретро-концерт відомого французького диско-дуету Ottawan, а також пройшов чемпіонат світу зі стронгмену - Arnold Amateur Srongman World Championship-2019 (USA), передає УНН.

З Днем міста Дніпро привітали Президент, Генпрокурор, народні депутати і не тільки.

"Щиро вітаю дніпрян з Днем міста! Жителі Дніпропетровська, спадкоємці героїв-козаків, навесні 2014 без зайвих роздумів стали на захист незалежної України і разом зруйнували російський план з розчленовування і знищення України. Спасибі, дніпряни, за мужність і патріотизм, нехай ваш чудовий місто розквітає під мирним небом вільної України! ", - написав на сторінці Facebook Президент України Петро Порошенко.

"З Днем міста, моя рідна Дніпро! Затишний, красивий, світлий, доброзичливий, успішний, прогресивний, неповторний Дніпро !!! Місто переможців, талановитий людей і вірних патріотів України! Щиро вітаю городян і всіх, в чиїх серцях живе частинка Дніпра з Днем міста! Миру Тобі, процвітання, добробуту та нових яскравих досягнень, мій улюблений Дніпро! Слава Дніпру! Слава Україні !!! ", - привітав земляків народний депутат, президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

До привітань городян приєднався і Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Раніше місто Дніпро називали серцем України. Потім воно стало щитом держави від російську чуми.
Серце як щит. За 2 роки прокуратура повернула 278 об'єктів вкраденого майна. Від загсу і бібліотеки до військкомату і ракетного заводу. З Днем міста! Ми любимо Тебе, Дніпро! ", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, в Дніпрі планують побудувати сучасний аеропорт.

Українські Національні Новини

Суспільство