dnipropetrovshchyna-kilkist-poranenykh-u-kryvomu-rozi-zrosla-do-49-obstrily-rehionu-tryvaiut

Дніпропетровщина: кількість поранених у Кривому Розі зросла до 49, обстріли регіону тривають

 • 28832 переглядiв

49 людей були поранені в результаті російської атаки на Кривий Ріг, 10 дорослих і 7 дітей все ще перебувають у лікарні, в той час як росіяни продовжували атакувати Дніпропетровську область, націлившись на Нікопольський район. Жертв не зафіксовано.

До 49 збільшилась кількість постраждалих через учорашню атаку на Кривий Ріг. Росіяни продовжили атакувати Дніпропетровську область й сьогодні. Зокрема цілили по мешканцях Нікопольського району. Там минулось без жертв. Про ситуацію на Дніпропетровщині розповів голова ОВА Сергій Лисак,  передає УНН.

у Кривому Розі люди продовжують звертатися до лікарів після ворожої атаки, яку пережили вчора. На зараз вже 49 постраждалих.  У медзакладах залишаються 10 дорослих, половина – "важкі". Досі госпіталізовані й семеро дітей, всі – в стані середньої тяжкості.

– повідомив Лисак.

Деталі

За даними голови Дніпропетровської ОВА впродовж середи росіяни цілили по Нікопольщині п’ять разів.

Зокрема, дронами-камікадзе окупанти цілили по райцентру та Червоногригорівській громаді. А з артилерії били по Мирівській ОТГ.

Атака рф на Кривий Ріг: в ОВА розповіли про загиблих, триває ліквідація наслідків удару 13.03.24, 10:23 • [views_0]

Нагадаємо

Ранком голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що кількість загиблих через ворожий удар по місту ввечері 12 березня збільшилась до п'яти.