dniprovska-politsiya-spiymala-zhinku-yaka-zarizala-sestru

Дніпровська поліція спіймала жінку, яка зарізала сестру

 • 11692 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. У Дніпрі поліція затримала жінку, яка кухонним ножем зарізала свою сестру. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Так, 6 березня приблизно о 20:00 до поліції м. Дніпра надійшов виклик від чоловіка. Він повідомив, що двері квартири його сусідки відчинені, а на підлозі знаходяться плями крові.

Поліцейські виїхали на місце події та виявили на підлозі в квартирі тіло мертвої жінки. Було встановлено, що вона померла від ударів ножем у живіт. Опитавши сусідів, поліцейські з’ясували, що не так давно з квартири потерпілої вийшла її сестра.

Зловмисниця пояснила, що вона прийшла привітати свою сестру з прийдешнім 8 березня. Вони сиділи на кухні та випивали. Потім під час бесіди почали сваритись, за що саме - не пам’ятає. Начебто сестра почала її ображати, після чого жінка не контролюючи свої дії, штовхнула її. Потерпіла впала на підлогу, а жінка схопивши зі столу ніж почала встромляти його в живіт сестри. Після нанесених сестрі ударів, вона вийшла з квартири, не зачинивши за собою двері, залишивши потерпілу помирати на підлозі.

За цим фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисниця затримана, наразі їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Як повідомляв УНН, екс-директора прикарпатського інтернату судитимуть за замах на вбивство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП