dnya-tishi-v-ukrayini-faktichno-ne-bulo-sogodni-agitatsiyi-tilki-pobilshalo-kvu

"Дня тиші" в Україні фактично не було, сьогодні агітації тільки побільшало – КВУ

 • 17184 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. "Дня тиші" в Україні фактично не було, а сьогодні кількість агітаційних матеріалів різко зросла. Про це повідомив голова Комітету виборців України Олексій Кошель під час прес-конференції в Києві, передає кореспондент УНН.

"Зараз ми можемо говорити про принаймні дві тенденції, які станом до обіду мають місце. Перше – це масова незаконна агітація в день виборів. Політики і партії масово агітували в "день тиші". Іншими словами, "дня тиші" в Україні не було – це була безкарна агітація повністю, і сьогодні ми бачимо таке різке збільшення агітаційних матеріалів", - зазначив Кошель.

За його словами, зокрема на окремих ДВК Черкаської області сьогодні з'явились нові агітаційні матеріали, а в м. Миколаїв нові рекламні матеріали агітують голосувати за одного з кандидатів. В Мелітополі сьогодні ввечері відбудеться концерт, в масовій рекламі якого вказано, що він відбувається за підтримки одного з кандидатів у народні депутати.

При цьому він додав, що таких повідомлень про порушення до КВУ надходить сотні.

Нагадаємо, протягом учорашнього дня, "дня тиші" перед проведенням позачергових виборів народних депутатів, поліція зафіксувала 866 заяв та повідомлень про порушення, з яких 711 – щодо незаконної агітації.

Українські Національні Новини

Політика