do-boyovikiv-pribuli-grupi-rosiyskikh-instruktoriv-dlya-provedennya-navchan-rozvidka

До бойовиків прибули групи російських інструкторів для проведення навчань - розвідка

 • 10913 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. За даними розвідки, бойовики відновили інтенсивні заняття бойової підготовки, для цього прибули додаткові групи російських інструкторів та представники вищих органів управління ЗС РФ у складі комісій. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з 8 червня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російських окупаційних військ відновлені інтенсивні заходи бойової підготовки на всіх полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях", - сказав Гуцуляк.

Зазначається, що зокрема, противником проводяться заняття з екіпажами бойових броньованих машин і танків, артилерійськими розрахунками з виконанням практичних стрільб, навчальні збори за окремими військово-обліковими спеціальностями.

Також, одночасно зі ЗС РФ у російських окупаційних військах тривають заходи тижня мобілізаційної готовності. Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що для проведення зазначених заходів та контролю за їх виконанням до 1 та 2 АК окупантів прибули додаткові групи російських інструкторів та представники вищих органів управління ЗС РФ у складі комісій.

Нагадаємо, за даними розвідки, на початку червня через неконтрольовану ділянку кордону до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ приховано прибули групи російських інструкторів для проведення занять та навчальних зборів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП