do-ksu-nadiyshlo-podannya-vid-nardepiv-schodo-realizatsiyi-proektu-natsionalniy-operator-na-rinku-tyutyunovikh-virobiv

До КСУ надійшло подання від нардепів щодо реалізації проекту "Національний оператор на ринку тютюнових виробів"

 • 12950 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. До Конституційного Суду України надійшло подання 46 народних депутатів України щодо перевірки на відповідність Конституції України Постанову Кабінету міністрів України "Про реалізацію експериментального проекту "Національний оператор на ринку тютюнових виробів". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КСУ.

"До Конституційного Суду України 15 жовтня 2020 року надійшло конституційне подання 46 народних депутатів України, в якому вони просять перевірити на відповідність Конституції України (конституційності) Постанову Кабінету Міністрів України "Про реалізацію експериментального проекту "Національний оператор на ринку тютюнових виробів" від 9 вересня 2020 р. № 840", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що вищевказаною Постановою затверджено Порядок реалізації експериментального проекту "Національний оператор на ринку тютюнових виробів".

Суб'єкт права на конституційне подання вважає, що оспорюваний акт не відповідає (суперечить) частині четвертій статті 13, частинам першій та третій статті 42, частині першій статті 64 Конституції України (є неконституційним).

Нагадаємо, до Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 50 народних депутатів України щодо неконституційності деяких положень закону про місцеве самоврядування.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Харків потрапив у червону зону карантину - Кучер

     • 37420 переглядiв