do-mizhnarodnoi-koalitsii-za-povernennia-ukrainskykh-ditei-doluchylos-vzhe-ponad-30-krain-yermak

До Міжнародної коаліції за повернення українських дітей долучилось вже понад 30 країн - Єрмак

 • 27064 переглядiв

33 країни приєдналися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей на чолі з Україною та Канадою, яка має на меті примножити зусилля з повернення українських дітей, депортованих до росії.

До Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, яку очолюють Україна та Канада, вже доєдналось 33 країни. про це заяви керівник Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

За словами Єрмака, до Коаліції вже долучились: Албанія, Грузія, Польща, США, Британія, Чехія, Італія, Молдова, Румунія, Німеччина, Литва та низка інших країн.

Керівник Офісу президента також подякував міністерці закордонних справ Канади Мелані Жолі за ініціативу щодо створення Міжнародної коаліції.

Впевнений, що маючи таку підтримку міжнародних партнерів, Міжнародна коаліція якісно примножить зусилля ініціативи Президента Bring Kids Back UA та забезпечить реалізацію пункту 4 Формули миру "Звільнення полонених і депортованих осіб"

- наголосив Андрій Єрмак. 

кремль створює систему "перевиховання" депортованих до росії українських дітей - росЗМІ11.03.24, 13:14 • [views_0]

Нагадаємо

У Європейському парламенті закликали міжнародні гуманітарні організації активізувати зусилля щодо повернення українських дітей, примусово вивезених до росії.