do-nimechchini-u-zhovtni-pribulo-ponad-5-tisyach-migrantiv-iz-bilorusi

До Німеччини у жовтні прибуло понад 5 тисяч мігрантів із Білорусі

 • 15959 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Німецька поліція заявила в понеділок, що минулого місяця вони зареєстрували понад 5 тисяч несанкціонованих перетинів кордону людьми, які прибули з Білорусі, що означає значне зростання кількості тих, хто прибув за новим маршрутом міграції. Про це пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

У заяві федеральної поліції йдеться, що у жовтні було зафіксовано 5 285 несанкціонованих проникнень, "пов'язаних із Білоруссю". Це різко контрастує з 1 903 випадками прибуття, зареєстрованими у вересні, в результаті чого загальна кількість випадків проникнення цього року склала 7 832 людини.

Поліція повідомила, що лише минулими вихідними 597 осіб, які незаконно в'їхали з Білорусі, були виявлені на німецькому боці кордону з Польщею. З них 391 був громадянином Іраку, а інші були із Сирії, Ірану та Афганістану. Більшість із них мали у паспортах білоруські візи чи в'їзні штампи.

Доповнення

Польща та Литва, які є членами Європейського союзу намагаються впоратися з незвичайно великою кількістю мігрантів, які прибувають на їхні кордони з Білорусі в останні місяці. ЄС звинувачує уряд самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка у використанні їх для дестабілізації блоку з 27 країн у відповідь на санкції ЄС.

Приплив викликає занепокоєння у Німеччині, улюбленому місці для мігрантів, які прибувають до ЄС.

Міністр внутрішніх справ Німеччини, який іде у відставку, нещодавно запропонував ввести спільне німецько-польське патрулювання на кордоні двох країн, щоб допомогти припинити незаконне перетинання кордону мігрантами, які прибувають з Білорусі, але підкреслив, що ніхто не збирається закривати кордон.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Повітряні Сили збили 28 із 29 ударних російських дронів

     • 101374 переглядiв

    Уночі над Дніпропетровщиною ППО знищила два "шахеди"

     • 71546 переглядiв

    Нічна атака на Харків: стали відомі наслідки

     • 29154 переглядiв

    Помічник Трампа зізнався, що вкрав у нього $60 тисяч

     • 52298 переглядiв

    Новини по темі

    До Німеччини у жовтні прибуло понад 5 тисяч мігрантів із Білорусі

     • 15959 переглядiв

    Індія досягне мети з нульових викидів в атмосферу до 2070 року - Моді

     • 15487 переглядiв