do-nimechchini-z-medichnim-vantazhem-virushit-ukrayinskiy-litak-mriya

До Німеччини з медичним вантажем вирушить український літак "Мрія"

 • 19890 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Український літак Ан-225 "Мрія" доставить медичний вантаж з Китаю до німецького аеропорту Лейпциг/Галле, передає УНН із посиланням на DW.

Український вантажний літак Ан-225 "Мрія" в понеділок, 27 квітня, має доставити до німецького аеропорту Лейпциг/Галле медичний вантаж.

Зустрічатиме найбільший у світі літак міністр оборони ФРН Аннеґрет Крамп-Карренбауер.

Рейс відбудеться в рамках організованого Бундесвером "повітряного мосту" з КНР, звідки до Німеччини має бути доставлено 25 мільйонів захисних масок. Вранці 26 квітня до аеропорту Лейпциг/Галле вже прибув український літак Ан-124 "Руслан" з вантажем масок. Загалом у рамках "повітряного мосту" буде здійснено три рейси.

Нагадаємо, що Бундесвер допомагає уряду ФРН в боротьбі з пандемією викликаного коронавірусом захворювання COVID-19. Літаки Бундесверу також доставили до Німеччини важкохворих італійців, інфікованих коронавірусом. Їх лікують у ФРН на знак солідарності в кризовий період.

Як повідомляв УНН, 24-го квітня український літак “Авіаліній Антонова” АН-124 “Руслан” доставив медичні засоби до Г’юстона в Техасі.

Українські Національні Новини

Новини Світу