do-novogo-paketu-dopomogi-ukrayini-vviydut-artileriyski-boyepripasi-protitankovi-sistemi-ta-radari-bayden

До нового пакету допомоги Україні ввійдуть артилерійські боєприпаси, протитанкові системи та радари - Байден

 • 470370 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Президент США Джо Байден, який прибув до Києва сьогодні, 20 лютого, планує оголосити про чергову поставку критично важливого обладнання Україні для боротьби з російською агресією, ідеться у його заяві, опублікованій на сайті Білого дому, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні у Києві я зустрічаюся із Президентом Зеленським та його командою для розширеного обговорення нашої підтримки України. Я оголошу про чергове постачання критично важливого обладнання, у тому числі артилерійських боєприпасів, протитанкових систем та радарів спостереження за повітряним простором, щоб допомогти захистити український народ від повітряних бомбардувань", - заявив американський лідер.

Деталі

За словами Байдена, поки "світ готується відзначити річницю жорстокого вторгнення росії в Україну", він перебуває в Києві, щоб підтвердити "непохитну відданість демократії, суверенітету та територіальній цілісності України".

Доповнення

Президент США Джо Байден прибув до Києва. Його візит не був оголошеним, і це його перша поїздка в країну після початку вторгнення рф майже рік тому.

Початок візиту відбувається на тлі повітряної тривоги по Україні.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив візит президента США Джозефа Байдена до Києва, зауваживши, що це - надзвичайно важливий прояв підтримки.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, коментуючи прибуття американського лідера Джо Байдена до Києва, наголосив, що його візит є "стратегічним" та вирішить "чимало питань".

Українські Національні Новини

Політика