do-polschi-pribuli-dodatkovi-viyskovi-z-velikoyi-britaniyi

До Польщі прибули додаткові військові з Великої Британії

 • 15507 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Сьогодні у Польщі приземлився літак із додатковими військовими з Великої Британії, які посилять східну частину НАТО. Про це у Twitter повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, інформує УНН.

Цитата

"Британські солдати прилетіли до Польщі. Ми рішучі та послідовні у реагуванні на агресивну політику Кремля", — написав Блащак.

Нагадаємо

Цього тижня уряд Великої Британії пообіцяв спрямувати до Польщі додаткових 350 військових для посилення східного флангу НАТО у відповідь на агресивну політику Росії. 

Окрім того, раніше Британія погодилася скерувати до Польщі 100 інженерів, запропонувала розгорнути есмінці Type 45 та HMS Trent у східному Середземномор'ї, спрямувати реактивні літаки ВПС країни до Південної Європи та подвоїти кількість військовослужбовців в Естонії, які перебувають у складі бойової групи НАТО.

Zgodnie z moimi ustaleniami z Sekretarzem Obrony Wielkiej Brytanii do Polski przylecieli żołnierze brytyjscy. Jesteśmy solidarni, stanowczy i konsekwentni w odpowiedzi na agresywną politykę Kremla. pic.twitter.com/AeTCVnVdqs

— Mariusz Błaszczak (@mblaszczak) February 10, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу