do-radi-proyshov-noviy-nardep-zamist-zagiblogo-timchuka

До Ради пройшов новий нардеп замість загиблого Тимчука

 • 6880 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом України Євгена Нікітіна після припинення повноважень нардепа Дмитра Тимчука, який загинув. Про це повідомили у прес-службі ЦВК, передає УНН.

Так, до Комісії надійшла копія свідоцтва про смерть народного депутата Тимчука Д.Б., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії "Народний фронт". Це, згідно з Конституцією України, засвідчує дострокове припинення повноважень зазначеного народного депутата України з дня його смерті, зазначили у ЦВК.

"Відтак, Комісія визнала обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Нікітіна Є.В., 1978 року народження, освіта вища, директора ТОВ "Нікс Трейд", проживає в місті Запоріжжі, безпартійного, включеного до виборчого списку Політичної партії "Народний фронт" під № 85", - йдеться в повідомленні.

Додамо, що позачергові вибори народних депутатів України призначені на 21 липня.

Нагадаємо, 19 червня у Києві у власній квартирі координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук отримав вогнепальне поранення

Поліція розглядає кілька версій загибелі нардепа Тимчука: вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю. 

У прокуратурі заявили, що версія про самогубство нардепа Тимчука наразі є основною за результатами першочергових слідчих дій, але ця версія не остаточна.

Українські Національні Новини

Політика