do-rf-namagalisya-kontrabandoyu-perepraviti-ponad-300-kg-myasa

До РФ намагалися контрабандою переправити понад 300 кг м’яса

 • 8973 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Контрабандисти намагалися незаконно перемістити через кордон до Росії 340 кг м’яса. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"В ході реалізації інформації, наданої офіцерами оперативних підрозділів Держприкордонслужби, прикордонники відділу "Білолуцьк" Луганського загону поблизу кордону з РФ виявили "УАЗ" та двох осіб. Побачивши наближення правоохоронців, правопорушники втекли", – йдеться в повідомленні.

У покинутому автомобілі прикордонники знайшли понад 300 кілограмів свіжого м’яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець хотів у черевиках пронести до Росії близько 1 млн рублів

"Під час проведення подальших оперативних заходів з пошуку правопорушників було затримано нашого співвітчизника, який на автомобілі "Нива" сприяв контрабандистам у протиправній діяльності. Продовжуючи пошуки правопорушників, прикордонники виявили сліди втікачів, а згодом і самих осіб, які мали намір незаконно перемістити 340 кілограмів м’яса до РФ", – зазначили у ДПСУ.

На громадян склали відповідні протоколи про порушення чинного законодавства. Загальна вартість товару та автомобіля – 128 тисяч гривень. Їх передали співробітникам фіскальної служби.

Нагадаємо, до України намагалися вивезти з України 100 пачок цигарок вартістю понад 3 тисячі гривень у коробках з вермішеллю "Мівіна".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП