do-seredini-bereznya-zs-rf-vtratili-ponad-400-tankistiv-gur

До середини березня зс рф втратили понад 400 танкістів – ГУР

 • 107642 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Українська розвідка здобула документальні підтвердження втрат на війні в Україні 1-ї танкової армії збройних сил рф – станом на 15 березня вони залишилися без 409 танкістів. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає УНН.

Деталі

Вивчення та аналіз здобутих документів дали змогу встановити перелік підрозділів, які беруть участь у вторгненні рф на територію України. Також з'ясували військові звання та прізвища окупантів, які під час бойових дій загинули, зникли безвісти, потрапили в полон чи дістали поранення.

Станом на 15 березня загальні втрати 1 російської танкової армії становили 409 осіб, серед яких 61 – вбито, 209 – поранено, 44 – зниклих безвісти та 96 – здалися в полон.

Крім того, українськими захисниками було знищено та захоплено 308 одиниць бойової техніки зі складу зазначеної армії окупантів.

Нагадаємо

Головне управління розвідки МО України оприлюднило перехоплену розмову російського загарбника з дружиною, в якій він розповідає, що під час "зачистки" окупованого українського села зі 100 морпіхів вижило 50.

Українські Національні Новини

Суспільство