do-sudu-peredali-obvinuvalniy-akt-proti-pidozryuvanogo-u-dtp-u-yaki-zaginulo-nemovlya

До суду передали обвинувальний акт проти підозрюваного у ДТП, у які загинуло немовля

 • 8588 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно водія, обвинуваченого у смертельній ДТП у Харкові, внаслідок якої загинуло немовля. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передає УНН.

"Прокуратура області направила до Комінтернівського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно водія, що спричинив смертельну ДТП з немовлям на пр. Гагаріна (ч. 2 ст. 286 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася 14 липня цього року. Тоді 27-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 порушив правила дорожнього руху та, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де збив дитячий візочок. Після цього авто в’їхало в електроопору. Внаслідок ДТП 5-місячний малюк, який був у візочку, отримав чисельні травми, від яких помер у лікарні. Мати хлопчика, яка у момент аварії перебувала поруч з візочком, значних тілесних ушкоджень не зазнала. 

"За даними експертизи, водій був тверезим. Однак, як з’ясувалося в ході слідства, автомобіль мав технічні несправності, зокрема, проблеми гальмівної системи. Окрім того, відповідно до показань лікаря, водій мав керувати транспортним засобом в окулярах чи лінзах, проте чоловік проігнорував ці вимоги", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, суд взяв під варту на 60 діб підозрюваного у скоєння ДТП, внаслідок якої загинув 5-місячний малюк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП