do-sudu-skeruvali-obvinuvalniy-akt-schodo-eks-golovi-perechinskoyi-rda

До суду скерували обвинувальний акт щодо екс-голови Перечинської РДА

 • 9504 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови Перечинської РДА Віктора Олефіра у справі про смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, передає УНН.

"Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення смертельної ДТП вже колишнім керівником Перечинської РДА", - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування було встановлено, що 13 липня 2018 року підозрюваний, керуючи автомобілем Jeep Grand Cherokee, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на двох місцевих мешканок. Внаслідок цього важко травмовані жінки 66-ти та 70-ти років померли у лікарні.

"Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст.286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. За вчинення даного злочину йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, суд заарештував Віктора Олефіра строком на два місяці без можливості внесення застави. Кабінет міністрів України схвалив звільнення голови Перечинської РДА. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП