do-uchasti-v-konkursi-na-posadi-u-dbr-dopuscheno-ponad-600-kandidativ

До участі в конкурсі на посади у ДБР допущено понад 1600 кандидатів

 • 11612 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. До участі в конкурсі на посади до центрального апарату Державного бюро розслідування допущено понад 1600 кандидатів. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України, передає УНН.

"1621 кандидат допущений до участі в конкурсі на зайняття посад у центральному апараті Державного бюро розслідувань. Таке рішення оприлюднила конкурсна комісія №1", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кандидати, яких допущено, подали 5090 пакетів документів на 219 посад. Наступний етап конкурсу кваліфікаційний іспит – тестування на знання законодавства та виконання практичного завдання. Дата тестування буде повідомлена додатково. Усього 1907 кандидатів подали документи для участі в конкурсі на зайняття посад у центральному апараті ДБР.

За невідповідність вимогам, встановленим для учасників конкурсного відбору, комісія відмовила 286 кандидатам. Кандидати, які отримали відмову, протягом трьох днів – до 17 травня включно – можуть оскаржити це рішення у письмовому вигляді.

Нагадуємо, що у Державному бюро розслідувань тривають конкурси на зайняття 701 посади: 27 – керівних посад (проводить зовнішня конкурсна комісія); 219 посад у центральному апараті ДБР та 455 – у семи територіальних управління.

Українські Національні Новини

Суспільство